SD63EVP312V Řídicí ventil 3-nás.,12V

50 405 KčCena s DPH:

41 657 KčCena bez DPH:

SD63EVP312V

Více informací

Objednací číslo

SD63EVP312V
Zvláštnosti Speciálně upraveno pro použití ve vinohradnických traktorech. Pro elektrické ovládání funkcí řezače listů a odklízeče větví. V 1. stupni priority je řezač listů napájen olejem. S dalším vedením tlaku
Rozsah aplikace Použití s více spotřebiči, u kterých má jedna funkce pracovat nezávisle, přednostně před ostatními spotřebiči. Vinohradnické traktory.
Vlastnosti Řídicí ventil v modulárním sendvičovém uspořádání s prioritním zapojením, dalším vedením tlaku a ovládáním 12 V on/off
Technická informace Pomocí vstupní sekce ve středu ventilu je průtok oleje přiváděn přes ručně nastavitelný průtokový regulační ventil nejprve do sekce pro řezač listů. Nepotřebný olej je k dispozici oběma sekcím DW, např. pro odklízeč větví. Vstupní sekce také obsahuje nastavitelný hlavní omezovací ventil tlaku. Řídicí blok je vybaven dalším vedením tlaku, aby mohl být případně proud oleje odveden do následujících spotřebičů.
Jednotka Kus
Provedení V konstrukci sekce: centrální vstupní modul s ručně nastavitelným dávkovačem a hlavním omezovacím ventilem tlaku.
1x EW, A, B, T spojené v neutrální poloze, s regulací množství, 12 V DC
2x DW, A, B, T v neutrální poloze zavřené, zbytkový proud, 12 V DC
Výstupní prvek s dalším vedením tlaku
Teplota rozmezí (°C) -20 °C až +80 °C
Poznámka Tento ventil je speciálně uzpůsoben pro použití ve vinohradnických traktorech pro elektrické ovládání funkcí řezače listů a odklízeče větví. V 1. stupni priority je řezač listů napájen olejem.
Napětí (V) 12 (DC)
Qmax. (l/min) 60
Spojení (BSP) 3/8
P-max (bar) 350
Tlak rozmezí (BAR)

Ostatní produkty ve stejné kategorii

TOPlist